Dagen innan

Dags att börja tagga inför nyår, dock är ja seg väldigt seg. Mina fina kissar får beskriva mitt mentala tillstånd av dagen bäst!

Grattis Mamma


Idag fyller mamma år och hela dagen har det varit full fart. Började med att åka på clas ohlson där jag köpte hushållspappershållren till vänster, hon önskade sig den för mormor har en likadan. Tror faktiskt ja ska köpa en till mig själv också den är supersmart man behöver liksom inte hålla båda händer utan den står still av sig själv vilket gör att man kan använda en hand! aja sen vare hem och hämta Moa sedan vidare till stallet för att trimma hästen, det gick bra. Kastade i oss en sallad påvägen hem sedan bytte ja om och vidare för att hämta upp Jonas och då bar de av till Boom för att kolla på soffor och bord (I like) därefter mötte vi upp Frida och Nisse och drog till MediaMarkt där ja köpte glassmaskinen till madre. Sedan var vi ner på birsta för att fixa parfym till Nisse sen drog vi till Ica Maxi, ja ni läste rätt Ica Maxi för att shoppa till nyår, detta bara för att alla andra var så tjurig och tyckte de va kul att handla mat tsm, ja javet knäppt, fast lite kul va de bara fel butik. När de va klart drog ja och Jonas på Ikea (Jonas hate) och sedan upp på den riktiga matbutiken i Norrland för att hämta Fredde. Nu sitter ja här, mätt och belåten efter god oxfile och efter mammas glada min då hon fick sina paket. Just ja hittade en potentiell lägenhet idag också (hyresrätt) hoppas vi får svar på den snart.

Ljuslyckta

Ljuslycktorna jag fick av Moa. Dom är mycket större än dom ser ut.

Johanna träningen igår

Syrran filmade ett litet klipp från igår.

Glad och lättad

Efter allt strul äre skönt att vara antagen, Jonas kom in på sitt han med så nu äre bara lägenhet kvar sedan är allt som det ska igen. =D

27 december 2011

Idag har det varit jobb på schemat, nu lagas det middag till syrran sen blire till att hoppträna på fina Imola.
Som alla vet så har ju lilla stormen Dagmar härjat över Norrland senaste nätterna vilket är det enda folk pratar om. På juldagsnatten var vi ju ute och det var tydligen då det började, vi var väl hemma typ 3 eller nått sånt men ja märkte aldrig av den då sen läste man om stormen dagen efter plus att mamma ringde och sa att strömmen gått hemma och att mormor och morfars altan blåst sönder. Folk surrade också om att stormen va av inatt. Jag ha då inte märkt den, tur är väl kanske de.

Knasig rubrik

Råkade skriva en knasig rubrik på förra inlägget, var på väg att lägga upp massa bilder men blev för lat. Lägger upp några bilder från Juldagen istället som var sjuktkul, träffade jättemycket människor inne på stadshuset. Vad som slog mig är hur fort denna hösten har gått, var jättelängesedan man träffade alla men samtidigt känns det som de var igår!

Bilder från Julafton

Julafton var jättemysig. Fick jättefina julklappar och verkade som att de jag gav också uppskattades. Fick superfina och stora ljuslycktor av syrran till att ha i nya lägenheten, fick sängkläder, pengar, presentkort på Birsta, mysdress, tavla, smink, mindre ljuslycktor och ett armband av älskling som är så himla fint, han gav mig också sällskapspelet "Med andra ord" var helt enkelt en jättebra julafton hoppas eran har varit lika bra =)

Julens kommentar

Morfar: kan ja få starkölen?
Mamma: men äter inte du tabletter?
Morfar: nej!
Mormor: jo de gör du visste
Morfar:men den är så liten så de gör inge

God Jul

God Jul allihopa. Har inte skrivit på länge, första gången ja sätter mig vid datorn sen ja åkte från Karlstad. Allting är iallafall som vanligt i Sundsvall på jul, en massa jobb och lite stress alltså. Har iallafall hunnit göra mig blond, känns så ovant men jag är nöjd. Brukar ju se ut som fina sis i håret men inte nu, nä nu är man blond och korthårig istället. Har som sagt jobbat lite sen ja kom hem och ridit hästen, varit på lägenhetsvisningar, ätit middag med Jonas släkt och hmm kört en massa bil! Nä nu äre dags att göra sig iordning för att åka mot mormor och morfar.
Ha en bäst Jul!

1 år idag <3

Idag har jag och älskling 1 år tillsammans och jag är kärare än någonsin. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar denna människa. Det känns som vi blev tillsammans igår, tiden har gått så fort samtidigt som det känns som att det alltid har varit vi. Vad jag iaf vet är att detta har varit mitt bästa år hittills och många likadana återstår.
Igår var Jonas världensbästa och bjöd ut mig på mat och bio och vi hade det bara så mysigt. Idag ska vi sitta i tåget hela kvällen till Sundsvall så han tyckte vi skulle fira lite igår istället, som sagt Jonas är bäst! <3

Oeffektiva Ida

Sitter här i min absolut för sköna säng och känner mig väldigt oeffektiv. Har nog aldrig varit så oeffektiv som nu när jag flyttat till Karlstad. Kanske låter dumt med tanke på att jag är här för att plugga men asså det händer typ inget på dagarna vilket gör att jag inte pallar att ta tag i nånting heller speciellt inte plugget. Hemma var det alltid full rulle man skulle hit och dit de va stallet, kompisar, plugg, pojkvän, gymmet, skjutsa runt syrran. Ja det mesta hände varje dag. Va ha ja åstakommit idag liksom, jo jag har faktiskt tvättat och bjöd pojkvän på pannkaka i morse hmm nä kommer inte på nått mer, om ja börjar packa lite till Sundsvall (åker imorn) =D och pluggar lite innan kvällen är slut kanske mitt samvete känns bättre, hoppas på de!

Söndag

Idag tyckte Jonas att hans flickvän skulle smått dö i gymmet. Körde de värsta rygg och magpass nånsin. Kände mig så jävla ful när ja hade 4 kg tyngre vikt än en annan kille bredvid mig som körde samma övning. Nä har annars avnjutit lite spagetti och köttfärssås  i eftermiddag och nu ska ja på movienight hos Johanna. Myspys!

Nostalgi på hög nivå

Har roat Jonas med Eva och Adam maraton ikväll så jäkla kul. Skulle egentligen ut med girlsen men blev så dålig efter gymmet så fick bli en lugn kväll istället! Nä nu ska ja leta upp nån ny rolig serie att plåga my man med!

Fredagnight...

Lite sköna bildbevis från gårdagen. Mathilda snyggast som vanligt..hehe sorry men du va för snygg!

VG på Makron.. CHECK

Fick nyss igen tentan känns så jäkla skönt att få "högsta betyg" trodde bara på ett G.
Nu blire till att parta till det, ska snart iväg till fina Johanna och äta god mat och dricka vin =)

opps

opps råkade beställa hem en till klänning..hoppas den hinner komma innan vi åker till Sundsvall men beställde den igårkväll så den borde ju komma imorgon eller måndag och vi åker ju inte fören på tisdag.. Hoppas hoppas. Blev tyvärr ett mindre roligt köp idag, insåg att jag var tvungen att köpa en till bok till sista kursen ja läser nu, till globaliseringen, International economics heter den, så 400 spänn på en bok som vi har en 4 poängstenta på känns rätt dumt med tanke på att ja redan köpt en bok i ämnet men va gör man inte för sin utbildning...

Vill resa, vill ha en lägenhet, en bil....

Är så sugen på att resa, sist va ja i Turkiet med Jonas och hans familj, det var supermysigt!
Får se vad som sker till sommaren, förhoppningsvis ska man väl kunna spara ihop lite till nån resa men just nu är lägenhet första fokus! Idag har jag mest pluggat, varit på föreläsning och planerat grupparbetet som skall vara klart efter "jullovet". Ska försöka ta mig till gymmet idag med, har sån sjuk träningsvärk i triceps och bröst. Jonas körde hårt med mig igår. Få se vad det blir idag, hörde ryckten om biceps och rygg. IDA KOMMER VA BIFF TILL JUL!

Imola

Saknar min fina Imola idag men som tur va åker vi hem till Sundsvall om en vecka och blir hemma över jul och nyår och förhoppningsvis några dagar till =) Då blir det till att pussa på min fina häst och rida och få träningsvärk.. som sagt bara en vecka. Föreläsningarna idag gick bra, fick sluta en halvtimma tidigare =D Funderar på att gå till gymmet snart, ska bara hitta viljan nånstans...just ja fick den röda klänningen idag också wihoo!

Plugg

Äter sen frukost just nu. Fil och allbran mmmh I like! Snart dags att ta sig ner till uni för en fem timmars lång föreläsning! känns väldigt segt om ja ska vara ärlig men nästsista föreläsningen innan jul!

Lägenheten..

Här är vår lilla lägenhet. =)

Ska flytta!

Yes Jonas och jag har bestämt oss för att flytta tillbaka till Sundsvall =) har precis fixat så vi ska få gå på visning när vi kommer hem vid jul. Vi kommer gå klart terminen här i Karlstad sedan flyttar vi hem, lär nog bli typ i slutet av vecka 3. Just nu är ja så sugen på att kolla på asmycket lägenheter och sedan köpa asmycket fina grejer. Tyvärr lär det väl inte bli så mycket nytt påengång men nu äre ju snart jul. Ska önska mig inredningsgrejer så ska vi nog få in en myskänsla i den framtida lägenheten.
Vill iaf ha en till soffa. Vi har den till höger den tvåsitsiga men den är lite liten om vi ska flytta in i en två så tänkte att den skulle kompletteras snyggt med den till vänster. Så mamma en sån vill jag ha i julklapp;) Finns på Ikea. Nä nu måste ja plugga lite mer och städa borde ja göra och besöka ICA. Har visst inte handlat på en vecka. Magen skriker...

Söndag

Beställde hem den här klänningen igår, tänkte ha den på julafton. Brukar i vanliga fall inte köpa så mycket ny kläder (studentbudget) till jul men enligt boyfriend Jonas så köper man något nytt och fint till jul. Inga problem för mig känns skönt med en bra anledning också!
Morgonen startade mysigt med pannkaka och National Treasure 1. Såg ju tvån igår men insåg nu imorse att jag redan sett ettan så de gjorde ju inget. Nu ska ja bege mig in till Karlstads stad och shoppa lite julklappar och försöka att inte köpa nått från Boulevard till lägenheten. Total älskar den butiken!

Myslördag

Älskar bra filmer!

En snabbspolning över hösten som gått.

Hallå där har nu efter mycket velande bestämt mig för att testa på det här med bloggande. Nu när ja flyttat hemifrån, bytt stad, blivit sambo, börjat plugga på universitet och ja nu när livet ser lite annorlunda ut... som sagt här får ni en liten snabbspolning över de som hänt i höst.


Det blev en flytt med kära pojkvän till Karlstad för att plugga lite ekonomi. Som tur va hade jag och Jonas, mormor och morfar till hjälp för att få ordning på allt.
Är rätt nöjd med lägenheten. Har en blandat kompott med nytt och begagnat men lägenheten känns fin, dock lite väl vit och steril ibland, borde kanske lägga ut lite nya bilder sen.
Innan plugget drog igång på allvar hade vi en skitkul nollning...bland de roligaste jag gjort i mitt liv och har träffat så sjukt mycket fina människor.

Avslutade med nollningsfesten där vi äntligen fick ha normala kläder! Eller just den här festen hade alla iofs väldigt fina kläder...
Just ja riktiga avslutningen på nollningen var faktiskt "avslutningsfesten" 80-tals temat var givet och kvällen började iaf bra..
Sedan var det dags för att ta tag i plugget, skönt att klara första tentan.

http://www.youtube.com/watch?v=B0_DvR6Q7c8&feature=youtube_gdata

När jag flyttade till Karlstad var ja tvungen att lämna min fina häst hemma..:/ som tur va har min duktiga tränare Johanna tränat och tävlat henne under hösten.

Och nu sitter ja här. Har precis klippt av långhåret..väntar på att få svar på min andra tenta..svurit över hur sjukt sämst jag är på teknik..är väldigt hungrig..har turen som har en gyllenepojvän som står i köket just nu..hmm och så har ja lite hemlängtan till Sundsvall.
Dags att assistera i köket..

Välkommen till min nya blogg!